Over de voorstelling

DE VROUW DE KLAPROOS EN HET PAARD
Op 2, 3, 4, 5 en 9, 10, 11, 12 september 2021 is boerderij ’t Hemeltje Waaldijk 20 in Bemmel het decor voor de voorstelling De vrouw, de klaproos en het paard.

‘I: Zullen we beginnen?
L: Waarmee?
I: Gewoon met beginnen. Alles heeft een begin. Wij zijn ook ooit begonnen. En deze plek.
L: Ik wil ook iets beginnen.
I: Nu?
L: Ja nu!’

Per dag beginnen ontelbare dingen met bestaan. Planten, baby’s, spullen, ideeën, noem maar op. Ze ontkiemen of ontpoppen, ze worden geboren of komen tot wasdom. Op hetzelfde moment eindigen ook veel dingen met bestaan, omdat de fut eruit is of de interesse op. Boeren bewegen actief mee met de stroom van veranderingen. Zij moeten soms iets laten eindigen om weer iets anders te kunnen beginnen. Zo verandert alles continu, ook al hopen we nog zo hard dat sommige dingen eeuwigdurend zijn. Is dat schrijnend of is dat mooi?
Kom het meemaken in deze locatietheatervoorstelling met after bite op boerderij ‘t Hemeltje in Bemmel!

DE VOORSTELLING EN CORONA
De locatie is open een half uur voor de voorstelling. We verzamelen bij boerderij ’t Hemeltje, Waaldijk 20 te Bemmel. Volg de borden en de aanwijzingen van de vrijwilligers. De voorstelling wordt buiten gespeeld. Het publiek krijgt vaste zitplaatsen. De duur van de voorstelling is ongeveer 75 minuten.
Voor de laatste coronaontwikkelingen kijk op onze site of facebookpagina.

PARKEREN
De boerderij ’t Hemeltje ligt aan de prachtige Waaldijk, kom zoveel mogelijk wandelend of met de fiets en geniet van de mooie rustige omgeving. De Waaldijk is ter hoogte van restaurant De Sprok afgesloten. Met de fiets vanuit Nijmegen is dat geen enkel probleem. Kom je met de auto dan moet je via Bemmel rijden. Volg de borden en aanwijzingen van de vrijwilligers op de Waaldijk richting boerderij ’t Hemeltje.

WAT ALS DE WEERSVOORSPELLINGEN TEGENVALLEN?
De voorstelling gaat onder alle weersomstandigheden door, behalve bij hevig onweer. Zorg in elk geval voor goed schoeisel en warme (regenbestendige) kleding. Hou vooraf de nieuwsberichten op onze site in de gaten of volg ons op onze sociale media (facebook).

ZIJN ER TOILETTEN AANWEZIG?
Er is een toilet op de locatie aanwezig.